Haal de nieuwe

Apple iPhone 11

Speciaal aanbod

Gelieve uw informatie in te vullen:

Ga verder

Gelieve uw informatie in te vullen:

Net de juiste hoeveelheid van alles.

Een nieuw systeem met twee camera's legt meer vast van wat je ziet en waar je van houdt. Met de snelste chip ooit in een smartphone en een batterij die de hele dag meegaat kan je meer doen met minder opladen. De video's zijn van de hoogste kwaliteit in een smartphone, zodat je herinneringen er beter dan ooit uitzien. Volledig nieuw systeem met dubbele camera. Maak je foto's van breed tot ultrabreed. Een herontworpen interface maakt gebruik van de nieuwe Ultra Wide camera, om je te laten zien wat er buiten het kader gebeurt – en het laat je het vastleggen. Maak en bewerk video's net zo gemakkelijk als foto's. Het is 's werelds populairste camera, nu met een geheel nieuw perspectief.

Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een Apple iPhone 11 ontvangen.

ZOALS GEZIEN IN DE MEDIA


Verkrijg deze hier

Hoogtepunten:

Ontworpen door Apple

Automatisch aan, automatisch verbonden

Nieuwe Ultra Wide-camera

Voorstelling van de nachtmodus

Perfect portret

Slimme HDR

Verkrijg deze hier

Ervaar het plezier

We stellen EnfantBushido.be voor, je nummer één game-universum. Ontsnap naar een wereld vol spannende games, kleurrijke evenementen, en heel veel prijzen die dagelijks rechtstreeks naar je adres worden verzonden.

Ontdek de rijkdom

Als VIP-lid van EnfantBushido.be ontdek je eindeloze directe winsten, fantastische prijzen en nog veel meer. Lidmaatschappen zullen automatisch vernieuw worden aan de prijs van (62,95 EUR/28 dagen), tenzij het lidmaatschap werd geannuleerd voordat de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via je profiel. *Opmerking: elke 100 ste deelnemer zal een Apple iPhone 11 ontvangen.

Begin je avontuur vandaag

Als lid van EnfantBushido.be kan je je inloggen en meteen beginnen spelen. Al wie deelnam aan het introductieaanbod, ontvangt een VIP-lidmaatschap van EnfantBushido.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Je VIP-lidmaatschap zal geactiveerd worden van zodra je betaling is bevestigd.