Schrijf je in voor EnfantBushido.be gedurende 3 dagen voor slechts 1,00 EUR en profiteer van onderstaande aanbiedingen.

Speciaal aanbod

Ontvang een cadeaubon van €139 voor slechts €1

Gelieve uw informatie in te vullen:

Gelieve uw informatie in te vullen:

Kari Traa is voor iedereen

Het verhaal van Kari begint in Voss, een klein stadje dat tussen de Noorse fjorden en bergen ligt, waar ze werd geboren en opgroeide. Kari's Noorse erfgoed gaf haar niet alleen een talent voor skiën mee, maar ook een oog voor design en een unieke passie voor creativiteit. Zelfs tijdens het hoogtepunt van haar skicarrière, vond Kari manieren om die creativiteit te blijven ontwikkelen.
Kari Traa is niet alleen een kampioen in freestyle skiën met drie Olympische medailles op haar naam, maar ook de maker van het snelst groeiende sportmerk in Europa. Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een Kari Traa Giftcard ontvangen.

ZOALS GEZIEN IN DE MEDIA


Verkrijg deze hier

“For girls, by girls.”

- Kari Traa, Oprichter en voormalig Olympisch freestyle skiër.


Ervaar het plezier

We stellen EnfantBushido.be voor, je nummer één game-universum. Ontsnap naar een wereld vol spannende games, kleurrijke evenementen, en heel veel prijzen die dagelijks rechtstreeks naar je adres worden verzonden.

Ontdek de rijkdom

Als VIP-lid van EnfantBushido.be ontdek je eindeloze directe winsten, fantastische prijzen en nog veel meer. Lidmaatschappen zullen automatisch vernieuw worden aan de prijs van (54,95 EUR/28 dagen), tenzij het lidmaatschap werd geannuleerd voordat de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via je profiel. *Opmerking: elke 100 ste deelnemer zal een Kari Traa Giftcard ontvangen.

Begin je avontuur vandaag

Als lid van EnfantBushido.be kan je je inloggen en meteen beginnen spelen. Al wie deelnam aan het introductieaanbod, ontvangt een VIP-lidmaatschap van EnfantBushido.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Je VIP-lidmaatschap zal geactiveerd worden van zodra je betaling is bevestigd.